Tietoa perustajasta

Markus äänittämässä bassoa.

Max Mini-Musiikin perustaja on turkulainen Markus Kivivuori. Hänen musiikkiuransa alkoi klarinetin soitolla 90-luvun alussa. Matkan varrella mukaan ovat tulleet kitara, basso ja rummut sekä enenevässä määrin koskettimet. Bändeissä Markus on soittanut yli 15 vuoden ajan. Tällä hetkellä aktiivisia ovat Mudwalker-bändi (rock/punkrock) ja artisti Johanna, jonka keikoilla Markus soittaa kitaraa. Markus toimii myös MUN-GO-Hyväntekeväisyysprojektin musiikkitiimin vetäjänä.

Musiikin tuotantotöitä Markus on tehnyt erilaisissa projekteissa ja bändien sekä laulajien kanssa yli viiden vuoden ajan. Muun muassa tänä aikana hankittu kokemus biisien teossa, artistien tuottamisessa ja studiotyöskentelyssä toimi kannustimena siirtyä täysipäiväiseksi musiikin ammattilaiseksi.

Oma musiikkialan yritys on ollut haaveissa jo lähes 10 vuoden ajan. Lokakuussa 2013 tuli viimein ajankohtaiseksi oman yrityksen perustaminen. Markus on pyrkinyt kehittämään kolmen ja puolen vuoden aikana monipuolisesti Max Mini-Musiikin toimintaa eri osa-alueilla. Tällä hetkellä yrityksen toimenkuvaan kuuluu artistien tuottaminen, kappaleiden säveltäminen, sanoittaminen ja sovittaminen, laulajien ja bändien äänittäminen, miksaaminen ja masterointi. Lisäksi Markus antaa soiton opetusta Raumalla ja Turussa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s